Servicii de paza

Servicii de paza si protectie.

Aceste servicii sunt efectuate de personal calificat in cadrul companiei noastre. Agentii de paza sunt dotati conform Legii 333/2003 cu Uniforma, centura, Tomfa, spray iritant-lacrimogen, statie Emisie-Receptie\Telefon Mobil, arme letale/neletale(la solicitare), lantern, Ecuson, detector de metale(la solicitare). Agentii de paza sunt instruiti sa actioneze alaturi de personalul beneficiarului in cazul producerii unor calamitati naturale sau incendii

Servicii de paza si protectie pentru Institutiile publice.

Conform Hotararii 198\2008 institutiile publice din Romania au obligatia de "utiliza mijloacele electronice pentru aplicarea procedurilor de atribuire si pentru realizarea achizitiilor directe într-un procent de cel putin 20% DIN VALOAREA TOTALA A ACHIZITIILOR PUBLICE efectuate de acestea în cursul anului respectiv." Prin prezenta noastra pe SEAP cu produse in catalogul online al site-ului www.e-licitatie.ro, venim in ajutorul Institutiilor publice din Gorj, Dolj, Hunedoara, Valcea, Mehedinti prin crearea acestui serviciu, la preturi competitive si reale cu cele de pe piata.

Patrulare obiective.

Pentru obiectivele care nu au sistem permanent de paza oferim un serviciu de patrulare a obiectivelor conform unui grafic prestabilit. Patrularea se face cu echipe mobile de patrula formate din agenti instruti special pentru acest scop si care sunt dotati cu mijloace moderne de verificare si comunicare.

Paza Evenimente.

Acest serviciu presupune efectuarea serviciului de paza si protectie pe perioada desfasurarii unor evenimente cultural – sportive(meciuri, concerte, targuri, diferite campanii, etc).

Transport Valori

Serviciul de transport valori este efectuat cu echipaje formate din doi agenti avizati de organele de politie pentru permis de port-arma, iar ca mijloc de transport se utilizeaza autospeciale blindate sau autovehicule amenajate in acest scop, verificate si autorizate de catre organele de politie.

Garda de Corp

Asiguram serviciul de garda de corp pentru apararea persoanelor care doresc sa fie protejate impotriva unor actiuni care le pun viata in pericol.

Contacteaza-ne

0353809441, 0740057337
TÂRGU-JIU, str. Siretului, bl.11, sc.3, ap.2, jud.Gorj. Harta

 

Urmareste-ne si pe: