Despre Squad Force

S.C.SQUAD FORCE S.R.L. este societate specializată de pază, conform dispoziţiilor art.20 din Legea nr.333/2003 privind paza obiectivelor,bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor.

 

Activitate principală declarată şi înregistrată la Registrul Comerţului: Prestarea serviciilor de „activităţi de protecţie si gardă”, Cod CAEN 8010.

Principalele autorizări legale pentru prestarea activităţii principale:

 1. Licenţa de funcţionare nr.1460/P/14.09.2009 emisă Inspectoratul General al Poliţiei Române, pentru:
  1. servicii de pază a obiectivelor, bunurilor şi valorilor;
  2. paza transporturilor de valori;
  3. gardă de corp;
  4. consultanţă în domeniu.
 2. Certificatul de deţinător arme, nr.191977/17.02.2011.
 3. Licenţa de utilizare a frecvenţelor radio pentru furnizarea de reţele de comunicaţii electronice de uz propriu în serviciul mobil terestru, nr.MT-PMR 246/2011.

Alte autorizări şi avizări: deţinător/lucru cu documente clasificate etc.

Competenţă teritorială: desfăşoară activitatea specifică pe teritoriul naţional al României. Pentru moment, S.C. SQUAD FORCE S.R.L. asigură servicii de protecţie şi gardă la obiective din judeţele Gorj, Vâlcea şi Hunedoara, fiind în curs de extindere a activităţii specifice şi în alte judeţe.

 

Dotari

           Logistica: S.C SQUAD FORCE S.R.L. deţine, în cantităţi suficiente pentru a prelua oricând, în scurt timp, obiective de mărime medie, toate bunurile necesare activităţii specifice: arme de foc (pistoale cal.9 mm), autoturisme de oraş şi de teren (4x4) , staţii radio, mijloace de iluminat profesionale (inclusiv pentru distanţă 800 m portabile), uniformă de serviciu pentru toate anotimpurile, echipament de intervenţie şi de protecţie, mijloace de autoapărare, etc.

           Personalul: Personalul de pază este calificat, posedă atestatul emis de poliţie pentru exercitarea profesiei de agent de securitate şi este avizat pentru dotare cu armament pe timpul serviciului.
Şefii de schimb, tură şi obiectiv precum şi personalul administrativ au pregătire corespunzătoare pentru planificarea, organizarea, conducerea şi controlul activităţii de protecţie şi gardă, în condiţii optime.


           Asigurări: Eventuale daune produse beneficiarilor, pe timpul şi din cauza serviciilor de pază şi protecţie pe prestate de S.C SQUAD FORCE S.R.L. vor fi despăgubite în limita a 200.000 lei (RON) de către asiguratorul nostru (a se vedea mai jos copia actualei poliţe de asigurare).

Preturi

           Preţuri şi tarife pentru serviciile prestate:
S.C. SQUAD FORCE S.R.L. prestează servicii de protecţie şi gardă, în baza contractelor de prestări servicii, încheiate cu persoane fizice şi juridice, la preţuri/tarife competitive cu cele practicate de alte societăţi de profil. Preţurile se stabilesc/se negociază având în vedere specificul obiectivelor păzite, precum amplasarea obiectivului, natura activităţilor, bunurile şi valorile cuprinse în obiectiv, existenţa sistemelor tehnice de securitate, regulile de acces instituite, nivelul de protecţie şi securitate ce se intenţionează a se institui în obiectiv, cu sau fără armament, cantitatea, calitatea şi volumul serviciilor cerute, cu sau fără patrulare auto, precum şi durata contractului.

Contacteaza-ne

0353809441, 0740057337
TÂRGU-JIU, str. Siretului, bl.11, sc.3, ap.2, jud.Gorj. Harta

 

Urmareste-ne si pe: